Workshops bij Kijk op jezelf

Regelmatig plaatsen wij een oproepje via onze Facebookpagina wanneer er een nieuwe worskhop start. Houd onze facebook pagina in de gaten om up to date te blijven.  Tevens zal op deze pagina een aankondiging verschijnen. De workshops zijn meestal bedoeld voor een klein groepje (maximaal 10 personen) om op deze wijze trouw te blijven aan onze persoonlijke benadering en kwaliteit.

Wij zijn er van overtuigd dat een mens het beste leert als hij kan ervaren. Om die reden bieden wij in onze workshops altijd een combinatie aan van oefeningen en onderliggende theorie. Zodat zowel je hoofd als je gevoel en lijf mee kunnen in een nieuwe kijk op jezelf en anderen. Het programma staat voor een groot deel vast maar zal iedere keer net wat anders zijn omdat we graag in gaan op wat er in een groep leeft.
Introductie Systemisch Werken

Krijg in vogelvlucht meer zicht op hoe je gezin van herkomst van invloed is op je dagelijks leven.

In deze twee uur durende workshop nemen we je mee in het gedachtegoed van het familieopstellingen werk, ook wel systemisch werken genoemd.
Ben je nieuwsgierig welke invloed jouw gezinssysteem heeft op je functioneren in het dagelijks leven, maak dan tijd vrij en kom langs.

Investering: 25,00 euro, inclusief koffie en thee.
Tijd: 19.30 - 21.30 uur.
Locatie: Kijk op jezelf, Castricum. Max. 8 deelnemers
Voor aanmelden, klik hier

Opvoeden Hoe zo?

In deze workshop, die wordt gegeven in samenwerking met Kindercoaching Roosmarijn, geven we je zicht op hoe jouw opvoeding en de ervaringen in je gezin van herkomst van invloed zijn op de opvoeding van jouw kinderen en wat ze in je los maken.

Geen standaard workshop over hoe je moet opvoeden. Maar een avond voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe je eigen opvoeding en je ervaringen in je gezin van herkomst doorwerken in de opvoeding van jouw eigen kinderen en de dingen die je kinderen in jou losmaken.  Het is een eerste kennismaking met hoe je op een andere manier naar de redenen van je eigen opvoeding gaat kijken, zonder dat het direct tè diep gaat.

Investering: 27,50 euro inclusief koffie en thee.
Tijd: 19.30-22.00 uur.
Locatie: Kijk op jezelf, Castricum.
Max. 10 deelnemers
Voor aanmelden, klik hier
Verdieping Systemisch Werken

Van weten naar ervaren. Een workshop waarin je de systemische dynamieken zelf kunt gaan ervaren.

Als vervolg op de introductie workshop staat bij deze workshop het ervaren van de systemische dynamieken centraal. Want door ervaren  komt er een nog dieper besef van waar dit werkelijk om gaat en wat dit voor jou betekent in je dagelijks leven.

Investering: 45,00 euro, inclusief koffie en thee.
Tijd: 19.00 - 22.00 uur.
Locatie: Kijk op jezelf, Castricum.
Max. 8 deelnemers 
Voor aanmelden, klik hierAlgemene voorwaarden workshops

Klik hier voor onze algemene voorwaarden workshops
ACTUEEL AANBOD
Back
Next
WORKSHOPS