Individuele begeleiding

Middels opstellingen, cognitieve gedragstherapie, hypnotherapeutische interventies, EMDR en veel meer kun je oude patronen doorbreken en van je klachten afkomen.

Binnen de individuele sessies gaan we doelgericht aan de slag. Vanuit jouw vraag of doel bieden we jou een nieuwe Kijk op jezelf. Je zal niet de eerste zijn die verrast is over wat je nog  over jezelf kunt ontdekken...VOLWASSENEN
Wat zetten we in?

Omdat we beiden verschillend zijn opgeleid is onze manier van werken heel veelzijdig. Onderstaande methodieken zie je onder andere terug in onze aanpak:

(Familie)Opstellingenwerk
Cognitieve gedragstherapie
Visualisatie en imaginatie
Hypnotherapie
Voice dialogue
EMDR
Oplossingsgerichte therapie
Enneagram Integratiekunde
White Time Healing
Bachbloesem remedies

We lichten er hieronder een paar uit.Onze manier van werken

Onze insteek is jou een kijk te geven op waarom dingen gaan zoals ze gaan en samen met je te kijken hoe dingen voor jou beter kunnen werken.  Op allerlei manieren, altijd afgestemd op wat er bij jou past, laten we je een stap zetten in de richting van verbetering. Onze kracht ligt in het feit dat wij vaak tegelijk met een cliënt aan het werk gaan. Maar heb je liever een sessie met alleen 1 van ons, is dat natuurlijk altijd prima. Wij bieden geen standaard manier van werken maar wel die ervaring die jij nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen. En altijd in een sfeer van oprechte nieuwsgierigheid naar jou, wederzijds respect, vertrouwen en vooral ook positieve energie en plezier.
Opstellingenwerk

Opstellingen kunnen een goed overzicht geven van jouw innerlijke belevingswereld en de plaatsen die familieleden, collega’s, klanten, geld, ziekte, gevoelens of andere items innemen.

De belemmeringen en stagnaties, die vaak op de achtergrond spelen en niet direct zichtbaar zijn, worden duidelijk. De beweging, die in de opstelling ontstaat, helpt vaak om de bestaande situatie te accepteren en om een verandering tot stand te brengen.EMDR

Je hebt er vast wel eens iets over gehoord: EMDR. EMDR staat voor Eye Movement Desentization and Reprocessing. Oftewel door oogbewegingen minder gevoelig worden en informatie opnieuw verwerken.

EMDR is een zeer succesvolle en snelle behandelmethode voor traumagerelateerde klachten, dus klachten die hun oorsprong vinden in gebeurtenissen die emotioneel veel met iemand gedaan hebben.  Wanneer die gebeurtenissen niet voldoende verwerkt konden worden, gaan ze je in de weg staan.
Healing

Een healing heeft te maken met energie. Of je het nu energetische energie, universele energie of chi (levensenergie) noemt maakt eigenlijk helemaal niets uit. Het is allemaal dezelfde energie. De energie waaruit wij bestaan, die in ons aanwezig is en om ons heen is.

Een healing geeft rust en ontspanning en brengt je dichter bij jezelf. Het geeft energie en vergroot het plezier in je leven. Jouw wens of vraag is ons vertrekpunt