Karinda Suèr

43 jaar, jongste kind in een gezin  met een oudere zus. Inmiddels moeder van 2 kinderen samen met Mark en een bonuskind in Stampersgat.

Geïnspireerd door de vrolijkheid van kinderen begonnen aan een studie psychologie die resulteerde in een carriere als kinderpsycholoog. Gaandeweg de jaren heb ik ontdekt dat volwassen mensen eigenlijk net zo leuk en inspirerend kunnen zijn.

Praktijk Kijk op jezelf

Wij zijn Karinda en Mark en wij hebben een praktijk voor integratieve therapie. Dat betekent dat in onze manier van werken de reguliere psychologie samenkomt met energetisch en systemisch werken. En daar zitten veel verschillende methodieken in.

Klinkt zo misschien een beetje vaag maar  wat doen we dan precies? Ken je dat gevoel, dat je ergens tegenaan loopt, ergens mee worstelt en je er met je hoofd even niet uit komt. Je hebt er over nagedacht, met anderen over gesproken maar er blijft iets waar je niet de vinger op kunt leggen. Dat is precies waar onze kracht ligt.

Om datgene wat je niet te pakken krijgt letterlijk in beeld te brengen. En zodra helder is wat er nu precies speelt, kunnen we samen met je kijken wat er nodig is om dan weer in beweging te komen. Het kan zijn dat het inzicht  alleen al voldoende is. Zo niet, dan hebben wij allerlei manieren om je hierbij te helpen.
GZ-psycholoog
Kinderpsycholoog
Cognitief gedragstherapeut

Overige opleidingen:
EIK therapeut, EMDR, Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken


Mark Houweling

48 jaar, jongste kind in een gezin  met twee oudere broers. Inmiddels vader van 2 kinderen samen met Karinda.

Vanuit mijn gezin van herkomst heb ik mee gekregen dat ik maar zo snel mogelijk moest gaan werken en zo kwam ik o.a. in het bankwezen terecht. Nu ga ik vol voor onze praktijk. En dat betekent 'nee' durven zeggen tegen heel veel dingen om uiteindelijk echt 'ja' te zeggen tegen dat wat ik ten diepste wil.Energetisch Integraaltherapeut

Overige opleidingen:
EMDR practioner i.o., Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken, Psychosociale Basiskennis, White Time HealingKarinda en Mark
Back
Next
WIJ ZIJN WIJ?